soravuori

Soravuori Oy

Kiviainesten louhinta, jalostus, myynti ja kuljetus

Yhteystiedot

Soranjalostusta vuosien kokemuksella

Soranjalostustoimintaa ja kiviainesten myyntiä on harjoitettu Lopen Maakylässä ammattimaisesti jo vuodesta 1976. Nykyisin toiminnasta vastaa Soravuori Oy.

 

Soranjalostus ja laadukkaiden kiviainesten valmistaminen ovat Soravuori Oy:n ydinosaamista. Kaikki myymämme kiviainekset tulevat omalta kalliolouhokselta ja sorakuopalta. Tuotteemme täyttävät laatustandardit ja ovat CE-merkittyjä. Tuotteidemme laatua valvoo Inspecta.

 

Asiakkaitamme ovat pääasiassa maanrakennus- ja viherrakennusalan yritykset sekä betoniteollisuus. Kuljetamme asiakkaan meiltä tilaamat tuotteet sovittuun aikaan asiakkaalle. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä tuotteidemme laatuun. Olemme tehneet monien asiakkaiden kanssa yhteistyötä jo vuosien ajan.

 

Soravuori Oy panostaa toiminnassaan ympäristöystävällisyyteen ja turvallisuuteen. Ympäristölle aiheutuva haitta pyritään pitämään mahdollisimman pienenä. Jalostustoiminnassa ja kuljetuksissa käytettävä kalusto täyttää tiukat Euro 5 tai Euro 6 päästövaatimusluokat. Sorakuopalla ja kivilouhoksella huolehdimme kaikessa toiminnassa työmaan siisteydestä ja turvallisuudesta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

soravuori, sorakuoppa, seula