kiviainekset

Kiviainekset

Kalliomurske, kivituhka, sepeli, sora, hiekka

Yhteystiedot

CE-merkityt kiviainekset maanrakennukseen, viherrakentamiseen ja teollisuuteen

Soravuorelta saat kiviainekset lähes kaikkiin rakennuskohteisiin. Toimitamme kiviaineksia maanrakennukseen, viher- ja piharakentamiseen sekä betoniteollisuuteen. Valmistamme kaikki kiviainekset itse omalla louhoksellamme ja sorakuopallamme Lopella. Varastossamme on laaja valikoima eri murske-, sora-, sepeli- ja hiekkalajikkeita sekä luonnonkiviä. Jos meillä ei sillä hetkellä ole juuri tarvitsemaasi materiaalia, pyrimme löytämään toisen, sopivan vaihtoehdon. 

 

Kaikki myymämme kiviainekset täyttävät laatustandardit ja ovat CE-merkittyjä. CE-merkintä takaa tuotteille tietyt ominaisuudet ja niiden soveltuvuuden rakentamiseen.

 

Kuljetamme tilatut kiviainekset asiakkaan työmaalle sovittuna aikana. Toimitamme kiviaineksia pääasiassa pääkaupunkiseudulle ja lähiseudulle eli noin 50 km säteellä Lopelta. Kiviaineksia on edullisinta tilata täysinä rekkakuormina, mutta toimitamme myös pienempiä määriä asiakkaan tarvitsemaa kiviainesta.

Soita ja tilaa laadukkaat kiviainekset

0400 610 115

Kalliomurske ja kivituhka

Kalliomurske on kalliosta louhittua ja murskattua kiviainesta. Kalliomurske sisältää aina hienon ns. nollakiviaineksen. Kaikkein hienojakoisinta kalliomursketta sanotaan usein kivituhkaksi. Hienojakoisen aineksen ansiosta kalliomurske tiivistyy, joten se sopii hyvin pihojen ja liikenneväylien kantaviin pohjarakenteisiin sekä pintakerroksiin. Kivituhka soveltuu asennushiekaksi ja teiden ja pihojen pintamateriaaliksi.

 

Soravuorelta kalliomursketta on saatavissa seulottuna seuraavissa raekokoluokissa: 0-5 mm, 0-16 mm ja 0-32 mm. 

Sora

Sora on maasta kaivettua kiviainesta, jota voidaan käyttää sellaisenaan tai jalostaa seulomalla eri raekokoihin. Sora soveltuu monenlaisiin kohteisiin kuten teiden perustukset, teiden pinnat, salaojat, kapillaarikatkot, sokkelin vierustat, imeytyskentät, leikkipaikat sekä hiekoitus.

 

Myymme seulottua soraa monissa eri raekokokoluokissa.

Sepeli

Sepeli ei sisällä lainkaan hienojakoista kiviainesta. Sepeli valmistetaan seulomalla sorasta ja kalliosta saatua kiviainesta. Sepeliä myydään seulottuna eri kokoluokissa, jotka soveltuvat eri käyttötarkoituksiin mm. salaojiin, kapilaarikatkoihin, hiekoituksiin sokkelien vierustoihin ja imeytyskenttiin.

 

Soravuorelta sepeliä on saatavissa seulottuna seuraavissa raekokoluokissa: 3-6 mm, 6-16 mm ja 16-32 mm.

Hiekka

Toimitamme seulottua hiekkaa monessa eri raekokoluokassa. Seulottu hiekka soveltuu moneen eri käyttötarkoitukseen mm. rantahiekaksi, beach volley kentän alustaksi, asennushiekaksi, turvahiekaksi, pihatöihin ja hiekoitukseen. Meiltä saat lisäksi betonin ja asvaltin valmistukseen sopivat, starndardit täyttävää hiekkaa.

Luonnonkivet

Meiltä saat eri kokoluokkiin seulottuja luonnonkiviä. Luonnonkivet soveltuvat viheralueiden kattamiseen, koristekäyttöön ja pengerryksiin.